Η επιχείρηση "Dyno Cycles" (εφεξής καλούμενη ως "Επιχείρηση") είναι πλήρως συμμορφωμένη με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό 2016/679.

Η πολιτική απορρήτου αναφέρεται στους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστότοπου της Επιχείρησης.

Ποιούς αφορά η πολιτική απορρήτου

Η πολιτική απορρήτου αφορά τους επισκέπτες του ιστότοπου, τους αγοραστές μέσω ηλκτρονικής συναλλαγής, καθώς και όσους εγγράφονται στο newsletter της Επιχείρησης.

Τι δεδομένα συλλέγονται

Τα δεδομένα που συλλέγονται έχουν σχέση μόνο με το λειτουργικό κομμάτι του ιστότοπου και συλλέγονται αποκλειστικά για την πραγματοποίηση των λειτουργιών του. Τα δεδομένα δεν συλλέγονται για κανένα άλλο λόγο.

Γιατί συλλέγονται τα δεδομένα

Τα δεδομένα συλλέγονται για τρεις βασικούς σκοπούς:

  • Πλοήγηση στον ιστότοπο
  • Πραγματοποίηση ηλεκτρονικής αγοράς
  • Ενημέρωση μέσω newsletter

Με τη βοήθεια αυτών των δεδομένων είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν οι λειτουργίες του ιστότοπου.

Πώς προστατεύονται τα δεδομένα

Τα δεδομένα προστατεύονται με ασφαλή πρωτόκολλα και τεχνολογίες. Για την επικοινωνία μεταξύ του server της Επιχείρησης και χρήστη χρησιμοποιείται πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Secure Sockets Layer (SSL), με το οποίο κρυπτογραφούνται τα δεδομένα που διακινούνται μεταξύ των δύο. Οι κωδικοί πρόσβασης είναι κρυπτογραφημένοι με hashing.

Πολιτική cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την ομαλή λειτουργία του.

Περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dynocycles.gr για περισσότερες πληροφορίες, υποβολή παραπόνων ή χειροκίνητη διαγραφή του προφίλ αγοραστή σας.