Υπαναχώρηση

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη Σύμβαση με την επιχείρηση εντός 14 ημερών αδικαιολόγητα. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο πελάτης ή πρόσωπο που ενεργεί κατ' εντολή του, διάφορο του μεταφορέα, αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει την επιχείρηση στο τηλέφωνο 210 990 1919 (εντός των ωρών λειτουργίας του καταστήματος) ή στέλνοντας μήνυμα στη διεύθυνση sales@dynocycles.gr μέσω email.

Η επιχείρηση θα επιστρέψει στον πελάτη την πληρωμή που έχει λάβει από αυτόν ατόκως, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημέρα της παραλαβής των προϊόντων προς επιστροφή.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή των προϊόντων στην επιχείρησή μας. Στη συνέχεια θα πρέπει να καλέσετε τον συνεργαζόμενο με εμάς μεταφορέα για να επιστραφούν στην έδρα μας.

Επιστροφή ή αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Η εταιρία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς ή να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δε θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο 210 990 1919 τηλεφωνικά (ώρες καταστημάτων) ή στο sales@dynocycles.gr μέσω email, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, το νέο προϊόν θα σας σταλεί με την επιπρόσθετη επιβάρυνση των μεταφορικών εξόδων.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε: για προϊόντα όπως ποδήλατο, ανταλλακτικό, αξεσουάρ ένδυσης, προστατευτικό, αξεσουάρ, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με το ίδιο, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή/και την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου, ή άτοκη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν που επιθυμείτε προς αντικατάσταση, υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε την σχετική ηλεκτρονική εντολή το αργότερο εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή.